Първоначално публикувано от Odin
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно кормилна рейка
Collapse
X
-
Някой може ли да ми прати по еконт, ремонтния комплект за рейката.
Казахте че бил около 10лв
Ако е така направо някой ако може да го купи и да ми го прати по еконт. Че тук в Пазарджик неможах да намеря.
A рейката вече протече сериозно..sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_GameНякой може ли да ми прати по еконт, ремонтния комплект за рейката.
Казахте че бил около 10лв
Ако е така направо някой ако може да го купи и да ми го прати по еконт. Че тук в Пазарджик неможах да намеря.
A рейката вече протече сериозно..
Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от OdinПри моята алфа се чува виене при въртене на волана а и в покой също но по тихо. Има си масло до максимума. От какво се получава. Не тропа и не тече. Колата е 96г.
Ако искаш да допълниш нещо към предишния си пост, използвай бутона EDIT.
ALFA CORSE
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEДнес го взех от Евро07 за 39лв, събота-неделя вероятно ще я разглобявам и ще пиша става ли...Голям мераклия за повторна операция.
Оттам и 1 бинтче не взимам повече след миналогодишният датчик за вентилатора дето изкара цял половин ден.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Прочетох го разбира се, ама от това което съм видял и чел във форума за няма и месец се убедих, че за всяко нещо има поне 2-3 различни мнения и начини за ремонт. Така се оказа и в случая, като се поразрових.Аз го броя за нормално, даже и полезно....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
колеги я да питам и аз нещо на мен ми тропа реиката или там каквото както казаха маисторите заминал е лагера на червяка та питането ми е дали този лагер е капсилован а самия червяк и имали вариант за смяна само на лагера и някои знае ли колко струваhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83колеги я да питам и аз нещо на мен ми тропа реиката или там каквото както казаха маисторите заминал е лагера на червяка та питането ми е дали този лагер е капсилован а самия червяк и имали вариант за смяна само на лагера и някои знае ли колко струваAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Да възродя една стара тема. Тази седмица смених моята ужасно тропаща рейката с друга от кола пак 94 година. Ужасен съм. Сега се налага да въртя волана като шофьор на чавдар и въпреки че новата е в идеално състояние ще нося моята на рециклиране защото така не се издържа. Преди завой на 90 градуса го правех с четвърт оборот сега ми трябва 1/2.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Ъ? Че те не са ли еднакви бе, комшу?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment